DE LANDROVER 4D CHALLENGE

20 Jun 2016Vrijdag  13 mei was het zover, de twee jaarlijkse 4D Challenge van Land Rover Club Holland ging weer van start. 

Een zware maar prachtige uitdaging voor mensen die van avontuur houden, die uitdaging en doorzettingsvermogen als een 2e natuur zien en niet vies zijn van zwaar werk voor zowel zichzelf als hun Landrover. 

 De 4D Challenge van Land Rover Club Holland is een twee jaarlijkse race die hen door  4 landen (Nederland, België, Duitsland en Luxemburg) in 4 dagen voert.  

Het inschrijven via de website is gelijk het makkelijkste deel  van deze uitdaging, want wie denkt dat de deelnemers alleen een beetje  in hun Landrover hoeven te zitten en luxe van A- B hoeven te rijden, zitten er ver naast. 

Naast bijna  onneembare trials waarbij het uiterste van de verschillende Landrovers wordt gevraagd werden de teams zelf ook continue op de proef gesteld met activiteiten bestaande o.a. uit: houthakken, zwemmen, fietsen, hardlopen, kanoën en abseilen. Alles op GPS en daarbij werd er s’nachts weinig tot niet geslapen, maar gingen de activiteiten gewoon door en moest er steeds verplaats worden naar een volgende bestemming. 

Onder de deelnemers deed een team van Rebel Outdoor/ Pinewood mee, compleet in hun stoere Land Rover Wolf XD 90 Defender. 

Zij eindigden op de 6e plaats, een  hele mooie plaats voor deze vermoeiende en zware uitdaging. 

Zo’n mooi groots evenement waar deelnemers  en organisatie zulke zware prestaties leveren en dat ook nog eens buiten in de natuur plaatsvind wilde Pinewood graag aan meewerken. 

De organisatie werd volledig door Pinewood in de kleren gestoken, o.a. met  een staalblauwe Pinewood Himalaya broek met daarboven een zwarte Pinewood Ramsey Coolmax polo en 

zwarte Pinewood Basic fleece jas.  Zo konden ze in weer en onweer goed gekleed buiten hun werk doen. Zonder goede organisatie was dit namelijk helemaal niet mogelijk geweest!

We willen graag de organisatie, de crew en de deelnemers bedanken voor een geweldige race en de kans om te mogen investeren in  hardwerkende mensen die weten wat ze doen! 

Ben jij een geboren avonturier of wil je gewoon een keer komen kijken? De 4D Challenge gaat over 2 jaar weer van start.  

VoOr meer informatie, bekijk de 4D Challenge hier: http://www.lrch.nl/4dchallenge