Over ons

Vriezz Trading never 'freezes'

Over ons

Vriezz Trading levert met zijn kennis en eigentijdse kijk op de (inter)nationale outdoorwereld kleding en uitrusting aan (outdoor)winkels in Nedeland. Met deze expertise en moderne blik creëert Vriezz onbegrensde mogelijkheden voor het buitenleven.

Vriezz Trading is verantwoordelijk voor o.a. de verkoop van het Zweedse outdoormerk Pinewood® in Nederland. We houden niet van gladde verkooppraatjes, van vertegenwoordigers strak in pak, en al helemaal niet van ongewenste verkoopgesprekken. We houden er wél van mooie winkels te helpen aan mooie spullen.

Lees meer

Outdoorspecialist

Denk je, net als wij, dat de merken die we vertegenwoordigen een goede aanvulling op je bestaande collectie in de winkel kunnen zijn? Bel ons dan eens, of stuur een mailtje. Dat hoeft allemaal niet zo formeel, met een goede bak koffie en een gezamenlijke passie voor jacht en outdoor zouden we zomaar iets voor elkaar kunnen betekenen!

Lees meer

Met Vriezz naar buiten

Heb je vragen over bestaande of nieuwe items, wil je orders plaatsen, wil je je winkel uitgelicht hebben op onze social media-kanalen, of heb je gewoon zin in een praatje en een kop koffe, online of "in het echt"? Neem dan contact met ons op! We vinden het leuk om met je mee te denken en samen verder te groeien. We staan voor je klaar!