Symbolen UITLEG

GORE-TEX® 


GORE-TEX® Surround®: De eerste allround ademende en waterdichte wandelschoen.

Bij deze constructie zitten er openingen aan de zijkant van de zool.
Vocht en warmte worden niet alleen via de bovenkant van de schoen afgevoerd, maar komt ook door het GORE-TEX® laminaat in een ventilatierooster onder de voet terecht.
Van daaruit kan het ontsnappen via grote zijzoolopeningen. Je voet blijf koel, droog en comfortabel, zelfs bij hogere temperaturen.


GORE-TEX® Performance Comfort: Comfort en bescherming in alle seizoenen.


Schoenen ontworpen met GORE-TEX® Performance Comfort zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis bij gematigde weersomstandigheden.
Ze combineren duurzame waterdichtheid en geoptimaliseerd ademend vermogen.
Dankzij hun innovatieve constructie ze zijn een ideale oplossing voor de meest uiteenlopende outdooractiviteiten en veranderende weersomstandigheden.


GORE-TEX® Extended Comfort: Geoptimaliseerd klimaatcomfort voor warmere omstandigheden en tijdens hogere activiteitsniveaus.
Duurzame waterdichte 
bescherming.

Schoenen met GORE-TEX® Extended Comfort producttechnologie zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten in gematigde en warmere omstandigheden of tijdens hogere activiteitsniveaus.
Ze combineren duurzame waterdichtheid en geoptimaliseerd ademend vermogen en zijn daarom de ideale oplossing voor mensen die waarde hechten aan uitstekend klimaatcomfort en warmteafgifte.


GORE-TEX® Insulated Comfort: Bescherming en comfort bij koude weersomstandigheden.

Schoenen met GORE-TEX® Insulated Comfort producttechnologie zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis in regen, sneeuw en koude omstandigheden.
Ze combineren duurzame waterdichtheid en geoptimaliseerd ademend vermogen met isolatie voor gebruik in koude weersomstandigheden, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor een breed assortiment van buitenactiviteiten.

Econyl®: Econyl® ‘regenerated nylon’ is gemaakt van afval zoals visnetten uit de oceanen en aquacultuur, textielresten van molens en tapijten bestemd voor de stortplaats. 

Het is precies hetzelfde als nieuw nylon en kan oneindig worden gerecycled, zonder ooit zijn kwaliteit te verliezen.
De keuze voor Econyl® draagt actief bij aan de vermindering van 'global warming’ tot wel 87% in vergelijking met het gebruik van nieuwe nylongaren.
Het gebruik van Econyl® maakt het ook mogelijk om het energiegebruik van niet-hernieuwbare middelen te verminderen met 44%.