SURVIKING

Wij werken samen met deze experts

Surviking is een onderneming ie gespecialiseerd is in o.a.:


  • Het organiseren van trektochten in Scandinavië
  • Wilderness Guiding
  • Verhuur Outdoor Uitrusting
  • Outdoor Fotografie


Je hoeft in onze optiek nl. niet naar Lapland voor een Arctische ervaring of naar het ‘onbereikbare’ Siberië om eens in een Taiga bos te bivakkeren. Wij laten jou vertragen, even weg uit de sleur van de drukke maatschappij. De natuur is te mooi om te negeren, maar toch doen veel mensen dat onbewust.


Onze stijl, met passie

Onze reizen zijn ontstaan uit passie, passie voor de natuur en het vak van wildernisgids en outdoor fotograaf. Of het nu middels het gidsen is, of middels een vette landschapsfoto, wij willen het verhaal van de natuur vertellen!

Wij zoeken zelf onze routes uit, maken zelf de foto’s en filmen ook zelf met een GoPro en een Drone. Wij volgen niet de paden, wij kiezen ons eigen pad. 

Op reis met Surviking is beleven en zorgt voor een unieke herinnering!


Uitrusting

Wij regelen een groot deel van de uitrusting, mocht je dit zelf niet hebben. Een rugzak en/of slaapzak kost al gauw een paar honderd euro en dat werpt een behoorlijke drempel op voor iemand die dit voor de eerste keer gaat doen of niet vaak doet.

Tijdens onze reizen kun je gebruik maken van de zgn. Surviking Uitrusting Pakketten die bestaan o.a. uit een tent, slaapmatje, slaapzak, rugzak, brander en wandelstokken. In de winter krijg je van ons ook de sneeuwschoenen in bruikleen.

Surviking is tevens gespecialiseerd in het verhuren van hiking en/of expeditie uitrusting voor particulieren en bedrijven (B2B).


Klimaat

Het klimaat is een hot topic, dat weten we bij Surviking als geen ander. Reizen heeft impact en klimaatneutraal reizen bestaat niet. 

Tijdens onze reizen geven wij onze klanten mee hoe mooi natuur en kwetsbaar de natuur is en hoe we dit kunnen doorgeven naar een volgende generatie. 

We proberen onze impact zo klein mogelijk te houden. Zo is ons Hoofdkwartier voorzien van zonnepanelen en proberen wijzelf zoveel als mogelijk vliegen te vermijden. Ook klanten stimuleren we om te carpoolen en/of zoveel mogelijk het OV te gebruiken.


WGA geaccrediteerde gidsen

Onze guides zijn gediplomeerde WGA wilderness guides. Wij begeven ons van de paden af, in (semi) remote gebieden. Een wildernis gids is in onze optiek de meest veelzijdige keuze om de klanten een unieke beleving te geven. Het gaat bij ons niet alleen om het hiken of het doel. De reis, de manier van onderweg zijn, met oog voor de natuur, is nog veel belangrijker!


https://surviking.nl

27 Aug 2021
 Herfst Expeditie Trektocht Sarek (Zweden)

Herfst Expeditie Trektocht Sarek (Zweden)

Een geweldige Hiking & Survival Trektocht door het laatste stukje wildernis van Europa, Sarekwaa...

26 Feb 2022
 Winter Survival Trektocht Noorwegen (Blefjell)

Winter Survival Trektocht Noorwegen (Blefjell)

Een geweldige winter hiking trektocht op sneeuwschoenen door Noorwegen waarbij genieten op nummer 1 ...

05 Mar 2022
Winter-expeditie op Tourlanglaufski’s Hardangervidda Noorwegen

Winter-expeditie op Tourlanglaufski’s Hardangervidda Noorwegen

Heroes of TelemarkTreed in de voetsporen van een echte poolreiziger of commando, zoals in de film ...