RAW TRAVEL

Wij werken samen met deze experts

RAW Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in
kleinschalige groepsreizen naar bijzondere en afgelegen bestemmingen over de hele wereld. 

RAW staat voor Remote Adventures Worldwide. 

Wij zijn elke jaar op zoek naar nieuwe bestemmingen en avonturen. Ga je mee op een RAW Adventure dan maak je deel uit van ons team. Samen stappen we in het onbekende op zoek naar avontuur in de meest ruwe en pure vorm. Flexibiliteit, creativiteit en een stukje improvisatie vermogen zijn vereist bij deze manier van reizen. 

Een doelstelling bij RAW Travel is dat we tegen een “Lage & scherpe” prijs onze klanten een zo uniek mogelijke ervaring willen aanbieden.  We delen kosten waar mogelijk, we slapen niet in dure hotels, maar dat doen we zoveel mogelijk in tentjes op de meest waanzinnige plekken. 

Er zijn al RAW Adventures vanaf; €1000,-

VOOR WIE

Wanneer je geen stoffige groepsreis wilt maken met bejaarden, maar wanneer je met gelijkgestemde en avontuurlijke mensen op pad wilt gaan bekijk dan onze RAW Adventures. Tijdens onze reizen gaan we opzoek naar avontuur in de meest ruwe vorm. We nemen je daarom ook mee naar de meest afgelegen plekken op aarde. Instgram highlights af vinken staat niet bij ons op het programma. 

Ga je mee met ons op avontuur?! 

RAW TRAVEL CONCEPT

Onze concept is eenvoudig, we bieden kleinschalige groepsreizen aan tegen scherpe prijzen.  We werken niet met tussenpersonen, slapen niet in luxe accommodaties, eten niet in dure restaurants en delen de uitgaves daar waar mogelijk.  Dit alles om de kosten zo laag mogelijk te houden. Omdat niet iedereen een maand op reis kan gaan beginnen onze reizen op vrijdagavond en eindigen deze een week later op zondag. Op deze manier hoef je maar vijf vrije dagen op te nemen van je werk.

In tien dagen tijd kan je heel veel ervaringen opdoen.

RAW CUSTOM ADVENTURES

Wil je een maatwerk RAW Adventure dan is dat ook mogelijk.  Vanaf 4 personen bieden we al maatwerk reizen aan.  

Neem contact met ons op voor meer informatie.

RAW Adventures

Bekijk hier ons reisaanbod. 

We hebben verschillende adventures naar de meest uiteenlopende landen.  Ook is het mogelijk om een maatwerk reis samen te stellen. 

Neem contact met ons op en om de mogelijkheden te bespreken.

www.rawtravel.nl