Bureau Veilig

Wij werken samen met deze experts

Tijdens mijn werk als instructeur en eigenaar van Bureau Veilig werk ik met buitengewoon opsporingsambtenaren die met een veiligheidstaak buiten zijn. Jachtopzieners, BOA’s, boswachters, handhavers in het buitengebied. Allemaal mensen voor wie het werk ’s nachts en bij slecht weer ook doorgaat. Een mooie combinatie met mijn werk als sport en schietinstructeur bij de overheid.


Als ik niet aan het werk of aan het reizen ben, speel ik graag in mijn ‘achtertuin’, de Zuid-Veluwe. Of ik nu met Skip, de werklijn Duitse Herder aan het trainen ben, op de mountainbike zit,  aan het klimmen ben op de survialrun vereniging of mee doe met een adventure race, een combinatie van kaartlezen, navigeren en afstanden overbruggen per kano, step of hardlopend, ik ben graag buiten.


Voor mijn werk zoek ik qua kleding altijd een ‘schaap met 5 poten.’ Ik trek ’s morgens een broek  en een onderlaag aan die ik gebruik om een stukje in te hardlopen, waar ik een koppel op de schietbaan bij kan dragen, maar die ik daarna in de dojo aanhoudt en waar ik vervolgens mee aan het klimmen ben. Het liefst gebruik ik diezelfde broek de week erna in de bergen met stijgijzers, of tijdens ket kanoën in Zweden. Kleding die sterk en praktisch is, zich laat combineren met materialen, gordels en tegen scherpe voorwerpen en extreem weer kan, dag in dag uit. Tot slot ben vind ik het heel belangrijk dat de kleding waarmee we buiten zijn, ook bijdraagt aan het behoud van onze planeet. Kleding die geproduceerd wordt door mensen die daar een eerlijk loon voor krijgen, van materialen die duurzaam geproduceerd worden en verkocht via winkels die bijdragen aan de doorontwikkeling van outdoor beroepen en sporten.