macbook Webshop

Outdoorbrands

Outdoorbrands is een 100% online shop voor mooie duurzame outdoor kleding, gestart in 2011 en gevestigd in Leusden, Nederland. 

We hebben geen fysieke winkel of showroom maar zijn gespecialiseerd in verkoop-op-afstand via onze webshop waar we onze collectie uitstekend kunnen tonen. 

We hebben onze bedrijfsvoering en keuze voor merken bepaald op basis van een aantal uitgangspunten die wij graag met je delen:   Bewuste keuze voor merken Outdoor kleding moet mooi, functioneel en comfortabel zijn. 

Tegelijkertijd vinden wij het minstens zo belangrijk dat kleding niet is geproduceerd ten koste van mens, dier, natuur of milieu. 

Om deze redenen bieden wij merken aan die zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke-, duurzame materialen en/of milieuvriendelijke productiewijzen. 

Tevens  garanderen deze merken dat artikelen tot stand zijn gekomen zonder kinderarbeid, onder veilige/ hygiënische arbeidsomstandigheden, dat mensenrechten te allen tijde zijn gerespecteerd (geen uitbuiting, discriminatie etc) en met respect en aandacht voor dierenwelzijn.

Adres

www.outdoorbrands.nl

Telefoon

+3133 258 7737

www.outdoorbrands.nl