macbook

Jachthuis Rivierenland

De slogan van Jachthuis Rivierenland is: dé winkel voor dé buitenmens!  Onze passie ligt al bijna 20 jaar bij jacht- en outdoorkleding, (wandel-) schoenen, rubberlaarzen, verrekijkers en accessoires.  

Wij willen voor alle buitenmensen, natuurfotografen, sportvissers en jagers kwaliteitsproducten leveren.  Als buitenmens weet u als geen ander hoe belangrijk comfort en kwaliteit zijn voor kleding en schoenen tijdens buitenactiviteiten.   

Jachthuis Rivierenland in Herwijnen is een winkelbedrijf met een herkenbare eigen stijl.  Ons assortiment bestaat uit bekende en gerenommeerde merken. 

Ieder jaar hebben wij het doel om een verfrissende collectie samen te stellen,  die ongeacht leeftijd of gebruik, past bij iedereen.  

Service en kwaliteit staan bij ons en onze leveranciers hoog in het vaandel, waarbij de vertrouwde en gemoedelijke sfeer in onze winkel een belangrijke rol speelt. 

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens sfeer proeven.  Bij ons staat de koffie en thee voor u klaar.   Wij zien u graag terug in onze winkel!

Adres

Achterweg 28a, 4171 BC Herwijnen

Telefoon

+31418 - 870041

www.jachthuisrivierenland.nl