Het Brabants jachthuis

Wij zijn gevestigd in het Brabantse Uden, en waren voorheen bekend onder de naam Hemker & Bekking (Beek en Donk)

Onze winkel ademt de sfeer uit van het buitenleven en al het goede wat daarbij hoort.

Jagen, jachthondensport, wandelen, fietsen, of vissen? In onze winkel vindt u een compleet assortiment van artikelen die u verblijf in de buitenlucht zullen veraangenamen.

Van wind & waterdichte kleding voor de meest extreme omstandigheden, tot een sneldrogende en luchtige zomer outfit.

Bij ons vindt u kleding en accesoires waarmee u alle jaargetijden kunt genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.


Wij beschikken over zéér uitgebreide collectie jacht- en outdoorkleding collectie voor zowel dames als heren.

Van chique tot robuust & casual, en in iedere prijsklasse. Daarnaast hebben wij ook vele accesoires, cadeau en decoratie artikelen en nog veel meer.


In ons assortiment hebben wij diverse befaamde jacht & outdoor merken zoals Pinewood, Härkila, Seeland, Laksen, Fjällräven, Swedteam, Hubertus, Foresta, Dubarry, Sherwood, en nog vele andere.

Ook op het gebied van laarzen en schoenen hebben wij ruime keuze uit bekende merken zoals Gateway1, Aigle, Ariat, Le Chameau, Muck Boots, Dubarry, Härkila, Meindl, Chiruca, Zoo Adventure, en Gri-sport.


En voor uw jachthond bent u bij ons ook op het juiste adres. In ons zéér ruime assortiment van lijnen, halsbanden, dummy’s, fluitjes, tassen, en jachthondenvoeding vindt u alles om de voorjagers uitrusting voor baas en hond compleet te maken.

Zoekt u iets specifieks en hebben wij het niet in ons assortiment? Dan bestellen wij het graag voor u.  

Wij zien u graag terug op onze website en in onze winkel in Uden, waar wij altijd voor u klaar staan met een verse kop koffie en een goed advies.


Rico van der Scheer

Het Brabants Jachthuis

Adres

Kruisweg 10, 5406PB Uden

Telefoon

+31492-553460

www.hetbrabantsjachthuis.nl