THERMOWAVE

We vertegenwoordigen alleen de beste merken

Technische onderkleding

#BRAVETHEOUTDOOR Onze visie

Met meer dan 92 jaar vakmanschap in buitenkleding, zijn we vastberaden de avonturiers van het moderne buitenleven te ondersteunen. Gepassioneerd voorzien we actieve professionals  van kleding waar ze op kunnen rekenen. Onze kleding wordt in de EU ontworpen en geproduceerd voor iedereen die streeft naar prestatie, uithoudingsvermogen en comfort.

Bij Thermowave begrijpen we het belang van het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Daarom zorgen we ervoor dat elk proces dat wordt gebruikt om onze innovatieve ontwerpen te maken, wordt uitgevoerd volgens de hoogste duurzaamheidsnormen. We geloven in alles wat we kunnen om onze ontzagwekkende planeet in stand te houden en te behouden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om van het buitenleven te genieten.


Onze missie

Ons doel om de ultieme, milieubewuste outdoorkleding te creëren voor elk seizoen. Thermowave gelooft dat we diep van binnen allemaal het verlangen koesteren om te ontdekken. Wij willen je avonturen inspireren terwijl jij het buitenleven omarmt. 

Wij willen je verwachtingen niet waarmaken, we willen ze overstijgen. Geef toe aan je honger voor avontuur en ga naar buiten! Mountainbike, snowboard, ski, run de trails en beklim een berg. Doe iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan. 


Wij zijn er voor je. 

SPECIALISATIE

Thermische onderkleding