Darn Tough Vermont

We vertegenwoordigen alleen de beste merken

Sokken voor jacht, werk, wandelen, hardlopen, fietsen, wintersport en tactisch

Zij zijn geïnteresseerd in maar één ding. Het produceren van de best mogelijke sokken die de wereld te bieden heeft.
Net wanneer ze denken dat ze deze doelstelling hebben behaalt, beginnen ze opnieuw en verbeteren ze wat ze bijna hebben geperfectioneerd.


Kleine veranderingen, kleine aanpassingen - een beetje meer van dit of een druppel minder daarvan - is wat hun in beweging houdt.
Die bereidheid om nooit op te geven, om nooit tevreden te zijn, om altijd voor die volgende piek te gaan, is waar het allemaal om gaat.
Na vele decennia maken ze nog steeds elk paar sokken in Vermont.


Ze doen dit niet omdat dit  het makkelijkste is om te doen, ze doen het omdat dit het enige juiste is om te doen!
Er zijn altijd snellere en goedkopere alternatieven, maar niemand zou deze alternatieven mogen verkiezen boven kwaliteit.

Eén familie, één fabriek en één missie:
Darn Tough is een familiebedrijf. Al bijna 40 jaar maken zij sokken in de groene bergen van Vermont.
Darn Tough bestaat al drie genereaties lang dus zij weten wel hoe ze sokken moeten maken.
Het maken van 's werelds meest comfortabele, duurzame en best passende sokken is een vaardigheid vol passie die van vader op zoon wordt doorgegeven.
Deze toewijding en passie zit in ons bloed!

Darn Tough heeft één eigen fabriek. Elke stap van het breiproces gebeurt door eigen personeel in Northfield, Vermont. Alles onder één dak voor de beste kwaliteit en controle.
Dat alles maakt een sok die ongeëvenaard is qua comfort, duurzaamheid en pasvorm.
Darn Tough Vermont is een Amerikaanse fabrikant van sokken voor high-end gebruiker.
Darn Tough ontwerpt, produceert, verkoopt en promoot de meest comfortabele, duurzame en best passende sokken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
Dit is hun missie! Deze belofte wordt ondersteund door hun onvoorwaardelijke levenslange garantie. Als je deze sokken verslijt, zullen zij ze gratis vervangen.


Sokkenhoofdstad van de wereld:
Zij wonen en werken in Northfield, Vermont. Hun achtertuin is het perfecte testterrein om de beste Premium 'All Weather Performance'-sokken te maken.
Daar wordt volop geskied, gesnowboard, gewandeld, gefietst en gelopen in het meest meedogenloze klimaat.
De gemiddelde temperaturen ’s winters liggen onder de 10º  C en daarom worden deze sokken dus altijd ontworpen, getest en geproduceerd onder deze omstandigheden.


Verantwoord merinowol:
Zij willen dat jij jezich goed voelt over het aanschaffen van onze sokken.
Goed over de manier waarop ze aanvoelen, goed over de manier waarop ze presteren, en ze vertrouwen erop dat het goed voelt om een door Vermont vervaardigd, Amerikaans merk te ondersteunen.
Zij zijn van mening dat Merinowol één van de beste materialen is voor de productie van onze Darn Tough Vermont-sokken. Voor hun producten hebben we alleen het best beschikbare merinowol ter beschikking.
Zij kopen hun Merinowol in Amerika en uit andere delen van de wereld. Wel verwachten ze van hun leveranciers dezelfde hoge normen en waarden als die ze zelf voeren.
Ze werken nauw samen met hun leveranciers om ervoor te zorgen dat Darn Tough Vermont alleen duurzaam geproduceerd merinowol ontvangt van schapen die niet zijn blootgesteld aan slechte verzorging of uitbuiting.
Ze zijn trots op de sokken die ze maken bij Darn Tough Vermont. Ze zijn trots op waar en hoe ze het doen, en hopelijk ben jij zeer tevreden over de producten die zij voor jou gemaakt hebben!


Darn Tough garantie:

Levenslange garantie op je sokken, serieus? Bloedserieus! Bij Darn Tough snappen ze dat zélfs de meest duurzame sokken een keer op kunnen raken. “Wij maken de beste sokken in de wereld. En jij zou de rest van je leven die sokken moeten dragen.”


Hoe dan?

Het is heel simpel. Als je sokken versleten zijn omdat je ze dag in, dag uit draagt op kantoor, thuis op de bank, in de sportschool, tijdens het hardlopen en op avontuur over de hele wereld, dan ben jij ‘tougher’ dan onze sokken en krijg je van ons een paar nieuwe.

    

Spelregels:

  • Je neemt contact op met Darn Tough Benelux en vertelt ons de spijtige tragedie van je versleten sokke
  • We sturen je een formulier toe waarop je de schade kan toelichten
  • Je stuurt ons je versleten, maar gewassen sokken en het ingevulde formulier 
  • Wij sturen jou dezelfde, of als deze niet meer leverbaar zijn een paar vergelijkbare, sokken terug.
  • Jij betaalt alleen de verzendkosten van jouw versleten sokken, wij zorgen ervoor dat je nieuwe sokken kosteloos bij je thuis bezorgd worden. 
  • De levenslange garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke koper van de sokkenEr zijn een paar uitzonderingen:

  • We houden van honden, maar we maken geen hondenspeeltjes. Zijn je sokken kapot omdat je trouwe viervoeter ze heeft gesloopt, dan vergoeden we ze niet.
  • Ook wij vinden het heerlijk om onze koude, natte voeten te drogen bij een kampvuurtje. Maar houd je je sokken te dicht bij de vlammen, dan is eventuele schade toch echt je eigen schuld en krijg je van ons geen vervangend paar.
  • Onze sokken horen bij elkaar als John Lennon en Yoko Ono. Eenzame, kwijtgeraakte sokken worden niet vergoed. 


Et voila! Darn Tough voor de rest van je leven!

SPECIALISATIE

Sokken voor outdoor, jacht, werk, wandelen, hardlopen, fietsen, wintersport en tactisch