Chiruca

We vertegenwoordigen alleen de beste merken

Schoenen en Laarzen

Chiruca® is een handelsmerk van Calzados Fal, S.A. welke is opgericht in 1965 in Arnedo (La Rioja, Spanje). Wereldleiders in de vervaardiging en marketing van schoenen.


Outdoor schoenen gemaakt met technisch vergevorderde materialen zodat je met maximale comfort kan genieten van elke buitenactiviteit.  

 

Het huidige Chiruca®, met een gekwalificeerd en gespecialiseerd team bestaande uit 130 mensen, heeft een productiecapaciteit van 6000 paar schoenen per dag. Chiruca maakt gebruik van de beste innovatieve technieken en apparatuur om maximale kwaliteit te waarborgen in elke productiefase.

 

Alle producten zijn ontworpen en gefabriceerd met uitstekende technische materialen zoals GORE-TEX®, BOA® System, Vibram®, etc. Chiruca® besteedt voortdurend veel aandacht aan kwalitatieve en innovatieve verbeteringen en verkenning van nieuwe markten.


Maar het belangrijkste is het streven naar klanttevredenheid. Chiruca® biedt een 24- uurs- verzend service, waarmee Chiruca® een hoge waardering behaald binnen de gespecialiseerde handel. Bovendien laat Chiruca® zich zien op de belangrijkste nationale en internationale beurzen.


De producten die door Chiruca® worden geproduceerd staan hoog in het aanzien in landen over alle vijf continenten door de constante drive blijvend te onderzoeken en technologisch te groeien. Baanbrekende innovatieve producten worden ontwikkelt door werknemers die, na jarenlange ervaringen bij het bedrijf, deel uit maken van de Chiruca® familie.

SPECIALISATIE

Jachtschoenen, wandelschoenen, laarzen,