Zwerfafval de baas met Darn Tough

10 Mar 2021Ze hebben allemaal zo hun eigen route, de 35 vrijwilligers van Albergen Schoon die initiatiefnemers Mieke Kamphuis, Marian Borgerink en Ans Scherpers helpen in hun missie Albergen en het buitengebied schoon te houden. Wandelend of hardlopend komen ze wekelijks met vuilniszakken vol zwerfafval thuis. En het werkt aanstekelijk, want steeds meer mensen nemen een vuilniszak en een knijper mee als ze een rondje gaan lopen. “Ja, dat vinden we fantastisch, natuurlijk! Laatst kwam ik een jong stel tegen met de armen vol plastic en glazen flessen,” vertelt Mieke enthousiast. “Die heb ik direct bedankt, geweldig vind ik dat!” Goed voor de conditie én voor de natuur, want Albergen wordt met de dag schoner!


Dat vinden we bij Vriezz Trading zo’n mooi initiatief, dat ook nog eens naadloos aansluit bij onze liefde voor het buitenleven, dat we hier graag een steentje aan bijdragen. Wij vinden dat deze fantastische club mensen, die zo’n duurzame bijdrage levert aan de maatschappij, dat op de meest duurzame sokken moet kunnen doen. Daarom geven we, in het kader van support your locals,  alle vrijwilligers van Albergen Schoon een paar van ‘onze’ merinowollen sokken van Darn Tough. Deze wandel-, sport- en lifestylesokken geven namelijk niet alleen de beste ondersteuning en comfort die je nodig hebt, maar hebben vanwege hun antibacteriële eigenschappen je wasmachine veel minder vaak nodig. Bovendien bieden ze levenslange garantie. Heb je er zóveel op gelopen dat ze toch zijn versleten? Dan krijg je gewoon een nieuw paar!


Ben jij door Mieke, Marian, Ans en hun vrijwilligers geïnspireerd geraakt om ook jouw omgeving zwerfafval-vrij te houden? Ga gewapend met je vuilniszak naar buiten! En wil je dat écht comfortabel en duurzaam doen? Vraag dan bij je favoriete schoenen- en sokkenwinkel naar Darn Tough. Wedden dat je missie een succes wordt?