Darn Tough Vermont steunt zorgmedewerkers in haar thuisstaat.

05 May 2020Northfield, Vermont (USA) 22 april, 2020

 

Terwijl de pandemie voortduurt, groeit de druk op de zorgmedewerkers. Deze week helpt Darn Tough Vermont door een beetje comfort toe te voegen aan het werk van het ziekenhuispersoneel in haar thuisstaat, Vermont. Darn Tough doneert 10.000 paar sokken aan ziekenhuizen in the Green Mountain State. 

 

“Helaas hebben wij geen mogelijkheden om mondkapjes of andere beschermingsmiddelen te produceren, we produceren maar één ding – sokken.” Legt Ric Cabot uit, CEO van Darn Tough Vermont. “We voelen ons vereerd om toch te kunnen bijdragen met iets waar we uniek in zijn, en dat we zo onze waardering kunnen uiten naar de stoerste mensen uit deze staat. We moeten het samen doen.” 

 

“Onze zorghelden staan dag in en dag uit aan de frontlinie – en op hun benen,” zegt Judy Peterson, voorzitter van het UVM Health Network – Home Health & Hospice. “Daarom waarderen we Darn Tough’s comfortabele cadeau zo enorm, in het bijzonder in deze moeilijke tijd. Ze herinneren ons aan de saamhorigheid van de sterke staat waarin we wonen! De werknemers bedanken iedereen bij Darn Tough voor het werk en voor de opmerkelijke vrijgevigheid.” 

 

Over Darn Tough Vermont: 

 

Darn Tough Vermont is een Amerikaanse producent van premium outdoor- en lifestyle sokken met, als enige in deze sector, een levenslange garantie. Het bedrijf biedt gespecialiseerde collecties zoals: wandel- lifestyle, sport-, jacht-, werk- en wintersportsokken en een tactische collectie voor de overheidsdiensten. Ook biedt Darn Tough kindersokken voor de helden van de toekomst.

 

 Darn Tough onderscheidt zich van haar concurrenten door haar productie binnen de Amerikaanse landgrenzen te houden, door uitzonderlijk comfort en de uitstekende duurzaamheid en pasvorm; True-Seamless™ technologie (naadloos ontwerp); en of een mix van ultrafijne premium Merino wol, of Coolmax®/ Thermolite®. Opgericht door Ric Cabot in 2004, een derde generatie sok-maker, Darn Tough Vermont werkt vanuit Cabot Hosiery Mills. Voor meer informatie over Darn Tough Vermont sokken, bezoek: www.darntough.com