Darn Tough® wint de backpacker magazine Editors Choice Gold award 2018Wist je dat…

Darn Tough Vermont de Backpacker Magazine 2018 Editors 'Choice Gold Award gewonnen heeft en dat dit geweldige sokkenmerk vanaf nu via onze dealers ook in de BENELUX verkrijgbaar is?


Backpacker magazine:

Backpacker magazine is DE bron voor outdoor gear reviews en een informatie punt over outdoor-vaardigheden en backpack bestemmingen. 

In dit magazine vind je alles over de nieuwste gear, kamperen, hiking en andere outdoor activiteiten. 

Backpacker Magazine kent elk jaar een beperkt aantal Editors 'Choice Awards toe en zelfs nog minder Editors' Gold awards.

Deze Gold awards zijn enkel gereserveerd voor producten die al jaren achter elkaar de best-in-class prestaties hebben opgeleverd. 


De Award:

De “Hiker Boot Sock Cushion” is lang geprezen om haar ideale mix van comfort, duurzaamheid en pasvorm.

Deze sokken zijn dit jaar uitgeroepen tot winnaar van “de meest prestigieuze” prijs in de outdoor-industrie: De 2018 BACKPACKER Editors 'Choice Gold Award. 

(Zie link voor de Award video: https://www.backpacker.com/videos-photos/editors-choice-darn-tough-hiker-boot-sock-cushion )


"Onze klanten, de industrie en de concurrentie weten dat wij de beste sokkenmakers ter wereld zijn. 

Onze Hike-sokken zijn al zo lang favoriet, omdat zij simpelweg alle andere sokken in functie overtreffen en jouw voeten van de best mogelijke ervaring voorzien die ze in een sok kunnen hebben!  

De erkenning en de lofbetuigingen van BACKPACKER is absoluut een eer en bevestigt het harde werk en de toewijding die ons team besteedt aan elke sok die we zelf produceren. 

We delen dit nieuws graag met onze fans, retailers, trouwe klanten en de outdoor-industrie." legt Ric Cabot, President en CEO van Darn Tough Vermont, uit. 

"En het beste deel ervan," vervolgt Cabot, "is dat we onze beste sok nog moeten produceren, dat is wat ons elke dag weer drijft om nog beter te worden. We blijven onze industrie herdefiniëren."


Met de keuze uit duizenden nieuwe producten die jaarlijks in de “Outdoors” worden gelanceerd, heeft het team van BACKPACKER een gestandaardiseerde test ontwikkeld waarmee alle outdoor producten worden vergeleken. 

De Editors Choice Award is een award die direct herkenbaar en zeer gewild is. 

Niet alleen zijn de winnende producten gewild bij winkeliers, maar juist ook bij de uiteindelijke consument, omdat zij degene zijn die zoeken naar de beste producten die ze voor hun zuurverdiende geld kunnen kopen!


De mening van Backpacker editor Eli:

"De Darn Tough Hiker Boot sock cushion is simpelweg de meest duurzame sok die we ooit hebben gebruikt.” 

De meeste hiking sokken begeven het na een paar jaar, maar een aantal mensen uit ons testpanel hebben deze sokken al vijf jaar en deze zijn nog steeds niet versleten en nog net zo comfortabel als toen ze net nieuw waren! 

En geloof me, deze sokken zijn niet met fluwelen handschoenen behandeld. 

Zelfs na strijden met modder, rotsen en allerlei andere vervelende trail-omstandigheden, zijn de Hiker Boot Socks Cushion nog in top conditie." verklaart BACKPACKER Gear Editor, Eli Bernstein.


Over Darn Tough Vermont:

Darn Tough Vermont is een Amerikaanse fabrikant van premium-, all-weather performance-, outdoor- en lifestyle-sokken voor elke activiteit en elke dag. 

Het bedrijf biedt zowel gespecialiseerde als tactische productlijnen. 

De sokkenreeks van Darn Tough Vermont omvat modellen voor lifestyle, hiking, hardlopen, duursport, wintersport, fietsen, jagen, militair/tactisch, dagelijks werk en voor kinderen.

 En dat allemaal met een 100% levenslange garantie.


De producten van Darn Tough onderscheiden zich van de concurrentie in de VS doordat alle producten nog voor 100% in de VS worden geproduceerd. 

De sokken zijn uitzonderlijk comfortabel, duurzaam en hebben een geweldige pasvorm door de True-Seamless™ -technologie; en een exclusieve mix van ultrafijne premium Merinowol of Coolmax® / Thermolite®.


Vanaf nu kan ook jij in de Benelux genieten van deze en vele andere Darn Tough sokken! 

Kijk op onze site voor het assortiment en voor een dealer bij jou in de buurt.

Wat voor een activiteit je ook gaat doen en waar je ter wereld ook heen gaat, Darn Tough heeft speciale sokken voor elke activiteit en deze zorgen ervoor dat jouw voeten comfortabel zijn. 

GUARANTEED FOR LIFE!