Chiruca nieuwe zomercollectie 2020

27 May 2020 

Het is nu de tijd om te genieten van de buitenlucht! En hoe kan dit beter dan met de nieuwe multifunctionele schoenen van CHIRUCA voor de hele familie.

 

15 mei 2020 Arnedo La Rioja, Spanje.

 

Chiruca® lanceert voor de zomer van 2020 een nieuwe collectie multifunctionele lage outdoor schoenen bestaande uit zowel dames-, heren- als ook kinderschoenen. Ontworpen voor alle soorten buitenactiviteiten, van lange vlakke wandelingen tot lichte (oneffen) bergroutes. Buiten activiteiten voor het hele gezin om samen te genieten van de vrije natuur.

 

Nieuw zijn de ‘Maui’ en ‘Mundaka’- modellen en de nieuwe kleur grijs voor de ‘Sumatra’. De ‘Mundaka’ is een fraai ontworpen wandelschoen. Deze zal in twee zwarte kleurcombinaties komen, met als verschil een oranje of blauw detail. De schoen is gemaakt van textiel materiaal met verstevigde neus en hiel. De zool hiervan is gemaakt van zgn polyurethaan met 2 verschillende dichtheden waardoor deze schoenen zeer licht zijn met een uitstekende demping. De ‘Maui’ heeft ook een textiel basis maar met kunststof details.

Deze bevat een soepele Phylon tussenzool die zorgt voor veel demping. De buitenzool komt van Vibram® type Exmoor en is zeer geschikt voor wandelen op oneffen terrein, deze schoenen hebben een goede grip, stabiliteit en demping.

 

Binnen de categorie “Dames” zijn er 4 nieuwe modellen te bewonderen in verschillende kleurcombinaties: fuchsia, turquoise en lila. Allen voorzien van rubberen Vibram® zolen met pylon tussenzolen voor perfecte demping en grip.

 

De ‘Rayo’ schoenen zijn bestemd voor de kleintjes. Deze zijn gemaakt van synthetisch materiaal en textiel. Met een tweekleurige rubberen zool met pylon tussenzool voelen de schoen licht aan maar geven ze toch voldoende demping. De vrolijke opvallende kleuren laten de allerkleinsten er fleurig bijlopen deze zomer. Door de makkelijke sluiting kunnen de kinderen zelf hun schoenen eenvoudig aan- en uit trekken.

 

Binnen de multifunctionele lijn zijn er twee unisex modellen zonder Gore-Tex membraan in twee kleuren namelijk de ‘Curazao’ en de ‘Maracaibo’. Gemaakt van textiel en synthetisch materiaal met een goede pylon tussenzool en Vibram® Exmoor buitenzool.