macbook Webshop

Lowland outdoor

Lowland-Outdoor is een online winkel en een winkel aan huis in Lunteren, centraal gelegen in Nederland en op slechts enkele kilometers van de mooie Veluwe.

De producten die wij aanbieden, worden op een enkele uitzondering na, daadwerkelijk uit eigen voorraad geleverd.

Als Natuurfotograaf maak ik gebruik van groene kleding en op één van onze vele reizen door Scandinavië, kwamen wij in aanraking met Pinewood Outdoor kleding.


Na een aantal kledingstukken gekocht en uitvoerig getest te hebben, tot de conclusie gekomen dat dit een geweldig goed product is, Zweedse kwaliteit voor een Hollands prijsje.

Al snel contact opgenomen met de fabrikant in Zweden met als gevolg dat wij in 2011 Pinewood Outdoor kleding in Nederland introduceerden.

Al snel kwamen wij er achter dat niet alleen natuurfotografen geïnteresseerd waren in deze kleding, maar ook andere natuurliefhebbers, zoals wandelaars, hengelsporters, vogelaars etc.


Lowland-Outdoor.nl was geboren en de webwinkel is sinds 2011 in de lucht. Om de kleding te kunnen bekijken, ervaren en passen, hebben wij aan huis een showroom/winkel en paskamer ingericht.


Wilt u liever niet online bestellen of wilt u een persoonlijk advies, dan u bent van harte welkom, een vers kopje koffie of thee is zo gezet, wij ontvangen u graag en nemen de tijd voor u, 

maar wel graag op afspraak (Tel. 085 732 5972), zodat u niet voor niets aan de deur staat of langere tijd moet wachten.

Adres

Wezelpad 20, 6741 RA Lunteren

Telefoon

085 732 5972

www.lowland-outdoor.nl