macbook

Base Camp

Verhuur bergsportmateriaal

Basecamp beschikt over een uitgebreid assortiment bergsportmaterialen voor zowel zomer als winter activiteiten die u kunt huren. Van boulderen tot expeditie beklimmingen, wij hebben alles in huis. Al onze materialen zijn van de A-merken en goed onderhouden. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare uitrusting voor al uw  bergsport activiteiten.

Wat kan ik huren?

Producten reserveren en bestellen via onze webwinkel is de meest gebruikte manier om een uitrusting samen te stellen.

In het menu op de homepagina vindt u de verhuursectie. Hier vindt u op eenvoudige wijze welke materialen er bij Basecamp allemaal gehuurd kunnen worden. Bij ieder product vindt tevens de prijs voor de huur voor een dag, een week en de gereduceerde prijs per dag na de eerste volle week huur.

Bent u op zoek naar iets anders of heeft u specifieke vragen neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Dit is mogelijk per mail verhuur@base-camp.nl of telefonisch ( 085 760 2930 )

Gaat u met een groep materialen huren of een langere periode weg dan maken wij graag een passende offerte voor u. Stuur een e-mail naar verhuur@base-camp.nl onder vermelding van eventuele al voorbereidde offerte en uw naam.

Adres

Laan van Waalhaven 251, 2497 GL Den Haag

Telefoon

+3185 760 2930

www.base-camp.nl