Exclusief agentuur voor Garmont

29 Jan 2021GARMONT -  NUOVO * NEW * NIEUW - BIJ VRIEZZ TRADING

Vriezz breidt collectie uit met Italiaans topmerk

#StayWild … voor actieve buitenmensen

Durf jij de grenzen van je normale leven te verleggen? Ga je voor een uitdaging die past bij jouw persoonlijke doelen én in je dagelijks leven - wat dat ook mag zijn? Ontdek Garmont bij Vriezz!

Omdat je niet buitengewoon hoeft te zijn om buitengewone dingen te doen.

Voor iedereen die van een actief leven houdt, ontwikkelt GARMONT hoogwaardige, innovatieve schoenen, ontworpen met gepatenteerde DNA-technologieën. Om een boost te geven aan ieders persoonlijke doelen.

Maak een succesverhaal

Garmont is ruim vijfenvijftig jaar geleden ontstaan in het Italiaanse Montbelluna. Dit Italiaanse bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van outdoorschoenen en boekt al jarenlang belangrijke successen. Door het voortdurend testen van de berg- en wandelschoenen is het merk doorontwikkeld tot hoogwaardig en gerespecteerd schoenenmerk voor (berg)wandel- en natuurliefhebbers.

En zeg nu zelf... of je nou bergtoppen bestijgt of als fanatieke wandelaar in Nederland jezelf pusht tot grote hoogtes, pijnlijke voeten en blessures wil je altijd voorkomen. Goede schoenen zijn de basis - ook voor jouw succesverhaal.


Een korte uitleg over het gepatenteerde design van Garmont

De drie DNA-technologieën

Het anatomisch gerichte ontwerp [a.d.d. ®] van Garmont stelt het natuurlijk vermogen van je voet in staat om te stabiliseren, schokken te absorberen en je voorwaarts te bewegen. De pasvorm wordt verbeterd door het ontwerp en de functie nauw aan te passen aan de natuurlijke asymmetrische vorm van je voet.


De contouren van de anatomische leest [ergoLAST] zijn glad en afgerond. Zo volgt de schoen de vorm van de voet. Met schoenen gemaakt op deze leest wikkel je je voeten beter af.


Een tweedelig systeem [Double Damper] in de zool zorgt voor superieure schokabsorptie. De EVA-middenzool dempt de impact op de grond, terwijl de interne EVA-laag de impact op de hiel dempt.


Totaalplaatje bij Vriezz 

Wandelen? Doe het goed en maak je aanbod compleet!

In ons land wordt steeds meer gewandeld. Wandelen is zelfs al ruim vijf jaar de snelst groeiende sport van Nederland. Een goede uitrusting is een must voor iedere wandelaar. Van de actieve reiziger die voor een offroad avontuur gaat tot de wandelaar in de stad of de natuur dicht bij huis.


In de Benelux is het Zweedse Pinewood inmiddels een bekend en veelgevraagd merk voor duurzame outdoorkleding. Dit merk maakt al jarenlang deel uit van het assortiment van Vriezz. Daarnaast is Vriezz importeur van de beste, sterkste en meest comfortabele merinowollen sokken van Darn Tough, gemaakt in Vermont, USA. Met de toevoeging van de schoenen van Garmont, het Italiaanse topsegment, levert Vriezz de wandelaar een complete uitrusting. Zo bereikt iedere wandelaar zijn eigen persoonlijke doel - wat en waar dat ook mag zijn!


Enthousiast geworden?

Achter de schermen werken we nu aan de laatste details voor de toevoeging van de producten van Garmont op onze website. Maar de deal is rond en daar zijn we enorm blij mee! Wil je meer informatie over de schoenen van Garmont, of sta je te popelen om onze samples 'live' te zien? Neem dan contact met ons op! Bereik jouw persoonlijke wandeldoelen |  #StayWild